Křesla pro čtení a relaxaci: pohodlí, které vás objeme (a možná už nikdy nepustí)

Každý čtenář ví, že správné křeslo může být tím nejlepším přítelem, a to nejen při čtení. Představte si křeslo tak pohodlné, že se v něm ztratíte na hodiny (možná i dny) a tak stylové, že vám ho budou všichni závidět. Dnes si představíme tři typy křesel, která jsou ideální pro čtení a relaxaci…

Křeslo ušák SAMY

Ušák - klasika, která nezklame

Křeslo ušák je králem všech čtecích křesel. S jeho vysokou zádovou opěrkou se budete cítit jako šlechtic, který si právě sedl do svého trůnu. Tento typ křesla je jako stvořený pro dlouhé večery s tlustým románem a sklenkou vína. Jeho útulný design vás doslova obejme a ochrání před všemi rušivými elementy v domácnosti, včetně vašich dětí, které zaručeně po chvíli pochopí, že rušit rodiče v ušáku je marné. Ušák je nejen pohodlný, ale také stylový, což z něj dělá perfektní křeslo na čtení do každého obýváku.

 Křeslo ušák BREDLY

Relaxační křeslo - když čtení potřebuje upgrade

Představte si, že se ponoříte do svého oblíbeného románu a najednou cítíte, jak vás jemně masíruje někdo neviditelný. To není sci-fi, to je masážní křeslo! Tento technologický zázrak vás nejen podpoří při čtení, ale také se postará o vaše unavené svaly. Relaxační křeslo je jako osobní masér, který vás nikdy neomrzí a který má vždy čas. Ale pozor, je tu jedno nebezpečí – jakmile si jednou zvyknete na čtení s masáží, může být těžké se vrátit zpět ke klasickým křeslům. Naštěstí, co je lepší než pocit, že vám někdo masíruje záda, zatímco se noříte do světa fantazie?

Relaxační křeslo hnědá látka AKR103H

Křeslo s podnožkou - komfort na druhou

Proč se spokojit s běžným křeslem, když můžete mít celý set, který zahrnuje i podnožku? Tento typ křesla vám umožní položit si nohy do optimální výšky a dosáhnout nové úrovně relaxace. Podnožka je ideální nejen pro čtení, ale také pro ty momenty, kdy si potřebujete dát šlofíka po náročném dni. Jen si dejte pozor na jedno – jakmile jednou zkusíte křeslo s podnožkou, pravděpodobně si uvědomíte, že bez něj byl váš život jen poloviční. Někteří lidé hlásí, že už nikdy nechtějí sedět jinak – a kdo by se jim divil?

 Křeslo s podnoží, světlešedá přírodní, ZANDER

Takže ať už jste milovník klasického ušáku, technologických vychytávek relaxačních křesel, nebo komfortu s podnožkou, jedno je jisté: správné křeslo může proměnit vaše čtení a relaxaci doma na zážitek, který si nebudete chtít nechat ujít.

 

 Křeslo ušák s podnožkou AK-302 GREY2

 

 Relaxační otáčecí křeslo s taburetem v barvě cappucino s dřevěnou konstrukcí TK3032