VIKIO NOVINKA: závěsné křeslo nejen pro letní odpočinek

Naskladnili jsme novinku a řekli jsme si, že byste ji měli poznat trochu blíže… Závěsné zahradní křeslo A101 a A102. Tenhle luxusní kousek nábytku nebude jen estetickou ozdobou vašeho exteriéru, ale také způsobem, jak přinést do vašeho života klid a harmonii. Pojďme ho podrobněji prozkoumat.

 Závěsné zahradní křeslo A102

Stylový design:

Světlý - béžový umělý ratan a kovová hnědá konstrukce představují dokonalou kombinaci elegance a funkčnosti. Moderní vzhled nového závěsného křesla A101 a A102 okamžitě přidá do vaší zahrady nebo terasy nádech luxusu a sofistikovanosti. Béžová barva umělého ratanu a látka potahu se snadno sladí s jakýmkoli designovým stylem.

Pohodlný relax:

Co by to bylo za zahradní křeslo bez pohodlnosti? Toto závěsné křeslo je navrženo s ohledem na vaše maximální pohodlí. Díky ergonomickému designu poskytuje optimální oporu a pohodlí při posezení. Polštářový sedák s potahem z měkké béžové látky dodává dojem luxusu a zvyšuje komfort vašeho odpočinku. Navíc jsou v nabídce hned dvě velikosti: velké o šířce 105 cm a malé o šířce 96 cm.

 Zahradní závěsné křeslo A101

Odolnost a trvanlivost:

Umělý ratan je známý svou odolností vůči povětrnostním podmínkám a snadnou údržbou. Díky tomu můžete mít jistotu, že vaše zahradní závěsné křeslo vydrží dlouhá léta bez jakýchkoli zásadních změn. Kovová hnědá konstrukce poskytuje pevnou oporu a stabilitu, což zajišťuje bezpečnost a spolehlivost.

Flexibilita a variabilita:

Není to jen obyčejné křeslo. Je to místo, kde můžete uniknout od každodenního shonu a relaxovat pod širým nebem. Díky závěsnému designu můžete křeslo umístit téměř kamkoli - na terasu, pod strom nebo dokonce do interiéru. To vám umožňuje vytvořit si vlastní oázu klidu a pohody, kdekoli si umanete.

 Zahradní závěsné křeslo A101

Zahradní závěsné křeslo A101

Zahradní závěsné křeslo A101