Nová nábytková kolekce BODO: čistá krása a elegance

Představujeme vám novou kolekci nábytku BODO v populárním skandinávském stylu. Skandinávský styl je po celém světě uznávaný pro svou jednoduchost, funkčnost a nadčasovou eleganci. Tato kolekce nadchne příznivce minimalismu a čistých linií.

 Bílá komoda Bodo

Vylepšete svůj domov kolekcí BODO a zažijte dokonalou kombinaci stylu a všestrannosti. Tyto nadčasové kousky se bez nadsázky hodí do každého interiéru - skandinávské kouzlo vnesou do obývacího pokoje přes ložnici až po chodbu. Nádech elegance nábytku dodají úchytky a nohy z masivního dubového dřeva. Nosnými barvami je čistě bílá nebo antracitově šedá. Skandinávská společnost Tvilum, která navrhla kolekce BODO, vyrábí kvalitní, cenově dostupný funkční nábytek do domácností po celém světě. Při výrobě klade velký důraz na ochranu životního prostředí. Kromě jiného usiluje o snížení emisí CO2, spotřeby energie a podporuje udržitelnost. Ve svých výrobcích používá recyklované materiály a FSC certifikované dřevo.

Šatní skříň Bodo šedá

Skandi trend

Skandinávský design se vyznačuje čistými liniemi, jednoduchými tvary a praktickým uspořádáním, což dohromady vytváří harmonický a uklidňující domov. Tento designový směr, který vznikl v severských zemích jako Švédsko, Dánsko a Norsko, klade důraz na minimalismus, přírodní materiály a světlé barvy. Jeho estetika je ovlivněna dlouhými zimami a nedostatkem denního světla, což vede k využívání světlých barev a materiálů, které odrážejí světlo a vytvářejí pocit prostornosti a útulnosti.

TV komoda Bodo

Jak začlenit nový styl?

Hlavními prvky skandinávského stylu jsou přírodní materiály jako dřevo, kámen a kůže, které přinášejí do interiéru teplo a autentičnost. Důležitou roli hraje také textil, často v podobě jednoduchých, ale kvalitních tkanin jako len, vlna nebo bavlna. Barevná paleta je převážně neutrální s převahou bílé, šedé a béžové, často doplněná akcenty pastelových nebo tmavších tónů. Funkčnost je klíčová – nábytek a dekorace by měly být nejen estetické, ale také praktické a pohodlné. Pro začlenění skandinávského stylu do vašeho domova můžete začít s minimalizací nepořádku, výběrem jednoduchého a kvalitního nábytku a přidáním přírodních prvků a textilií. Výsledek bude svěží, vzdušný prostor, který podporuje klid a pohodlí.

Komoda Bodo

Noční stolek Bodo