Nová kolekce NORTH: kouzlo francouzského venkova

Seznamte se s naší novou nábytkovou kolekcí NORTH v romantickém Provence stylu. Tento styl, charakterizovaný světlými barvami, přírodními materiály a jemnými detaily, se stal oblíbeným mezi milovníky rustikálního a venkovského designu. Přesvědčte se, jak může tento nádherný nábytek proměnit váš domov.

 šatní skříň North

Spojení elegance a jednoduchosti

Romantická kolekce NORTH vnese do každé místnosti hřejivé kouzlo ve venkovském stylu. Snadno kombinuje útulnou, rustikální estetiku s dostatkem úložného prostoru. Úchytky z broušeného kovu ve stříbrné barvě a vrstvené lišty vyrobené z MDF dodávají těmto nadčasovým kouskům robustnost i eleganci.

Nová kolekce NORTH přináší do interiéru kousek francouzského venkova a vytváří atmosféru klidu a elegance. Díky své univerzálnosti a nadčasovosti může být skvělým doplňkem jakéhokoli interiéru, ať už preferujete tradiční nebo moderní styl. Přidáním několika kousků NORTH nábytku můžete snadno transformovat váš domov a vnést do něj kouzlo a šarm.

 komody North černá

Jak začlenit Provence nábytek do moderního interiéru?

I když je Provence styl hluboce zakořeněný v tradičním venkovském designu, lze ho snadno začlenit i do moderního interiéru. Klíčem je kombinovat provence nábytek s neutrálními prvky a moderními doplňky, aby se dosáhlo harmonického a vyváženého vzhledu - například kombinací masivního dřevěného stolu s moderními židlemi, nebo použitím provence komody jako dominantního kusu v minimalisticky zařízené ložnici. Provence styl také skvěle ladí s industriálními prvky, jako jsou kovové lampy nebo betonové stěny, což přináší do prostoru jedinečný mix tradičního a moderního designu.

 

 noční stolek North

 

 komoda North černá